Hout. Een natuurproduct dat een geheel eigen uitstraling creëert in huis. Of het nu een complete houten tafel is, of juist enkel een wandplank. Hout laat je huis leven. Ben jij fan van dit natuurproduct, maar weet je alleen niet in welke vorm je dit wilt laten terugkomen in je interieur? In deze blog geven we je graag inspiratie door middel van de mogelijkheden met onze Suar boomstamplanken.

Boomstam bankje

Een boomstamtafel in je eethoek is wellicht de keuze die het meest gemaakt wordt wanneer men hout wil toevoegen aan het interieur. Maar wist je dat je juist ook een boomstambankjeals eyecatcher kunt toevoegen aan je eethoek? Dit, in combinatie met een boomstamtafel creëert direct een sfeervolle look & feel. Heb je al een eettafel van ander materiaal? Voeg in dat geval het houten bankje toe om een warme sfeer aan je eethoek te geven. Kleedje erover heen, kussentjes erbij. En tover je eethoek om tot sfeervolle/fijne leefhoek.

Boomstam vensterbank

Je kozijnen en vensterbanken zijn echte sfeermakers in huis. Afhankelijk van je stijl kun je kiezen uit diverse materialen: kunststof, aluminium, of hout. Houten kozijnen en vensterbanken geven je woning karakter. Onze houten boomstamplanken zijn uitermate geschikt als houten vensterbank. Juist door de dikte van de planken komt de authenticiteit van je woning naar voren. Net zoals bij de foto’s hieronder. Plaatje, toch?

Boomstam tv meubel

Het juiste tv-meubel maakt je woonkamer helemaal af. Ook wanneer je ervoor kiest om je tv te bevestigen aan de muur, is een tv meubel onmisbaar. Allereerst omdat je de nodige kabels en dergelijke weg kan werken. Maar ook zeker omdat je dit meubel weer sfeervol kan aankleden. En in onderstaande gevallen geldt: Less is more. Kies een mooie vaas met een boeket droogbloemen voor op je boomstamplank, en voilá!

Boomstam wandplank

Misschien wil je een (kale) muur opleuken in je huis. Ga dan voor een boomstamplank aan de wand. Zonder dat je heel veel ruimte verliest, voeg je de natuur toe aan je interieur. Ook hier heb je de keuze hoe je de wandplank verder aankleed. Plaats een paar mooie boeken en een gezellig plantje.

Boomstam badkamermeubel

De badkamer is een vochtige plek. In de meeste gevallen bestaat deze ruimte uit tegelwerk. Om toch gezelligheid toe te voegen kun je kiezen voor een gekleurde tegel in een andere vorm, wat groen in je badkamer óf een aantrekkelijk badkamermeubel. Voor een extra speels effect kun je gaan voor een boomstam badkamermeubel. Kies een boomstamplank en voeg daar mooie beugels aan toe. Hout zorgt namelijk voor een warmere badkamer. En dan hebben we het natuurlijk niet over de temperatuur 😉

Een boomstam badkamermeubel is zowel sfeervol als praktisch. Je kunt natuurlijk zelf kiezen voor welke afmeting je gaat. Mocht je voor een langere variant gaan, dan kun je het meubel uiteraard ook verder sfeervol aankleden. Wil je iets opbergen? Zet dan een fraaie mand op de plank. Heb jij mooie handdoeken die gezien mogen worden? Rol je handdoeken op en maak er een piramide van op je boomstamplank. Dan oogt het meteen chique én opgeruimd.

Bovenstaande foto is een project van Wesa tuinhout

Enthousiast geworden over de mogelijkheden met een boomstamplank? Vraag hier een offerte aan.