De tuintafel is de plek in jouw tuin waar je een drukke dag evalueert, samen borrelt en spelletjes speelt met vrienden, of uitgebreid geniet van een heerlijke barbecue. Aan een tuintafel beleef je enorm veel mooie momenten. Zodra het weer het toelaat, geniet men in Nederland maar al te graag buiten. Van de tuin en het weer. Een sfeervolle houten tuintafel maakt dat je nog meer uit je tuin haalt. In deze blog voorzien wij je graag van inspiratie met vijf prachtige houten tuintafel voorbeelden.

1. Stijlvol en modern

Deze woning bestaat uit twee delen: een authentieke voorkamer met een moderne aanbouw richting de (achter)tuin. Dezelfde combinatie heeft men terug laten komen in de houten tuintafel. Het gietijzeren onderstel geeft de tafel nog meer karakter. De stoelen aan de ene zijde en het boomstambankje aan de andere zijde creëren daarnaast een speels effect. Voor wat extra kleur aan de hoek zijn gezellige zee-blauwe accessoires toegevoegd. Een plek om eindeloos te genieten.

Een stijlvolle en moderne tijntafel

2. Strak en uitnodigend

Een bartafel staat voor gezelligheid. Een bartafel met een boomstamblad staat daarom voor een gezellige én sfeervolle tafel. Nodig je vrienden uit voor een gezellig borrelavondje en schuif aan, aan deze hoge boomstam tafel. Door het hoge onderstel krijgt de tafel direct een andere look. Combineer het met stoere stalen krukken. Niets meer aan doen.

Bartafel mintar

3. Sfeervolle eenheid

Voor wie denkt dat de combinatie hout met hout niet past, heeft het mis. Dat bewijst deze fijne hoek in de tuin. Deze volledig massieve boomstamtafel komt misschien nog wel beter uit in combinatie met de houten stoeltjes. Juist de combinatie van de robuuste houten tuintafel en de subtiele houten stoelen geven een sfeervolle eenheid. Zonder dat het té wordt.

Mintar tuintafel

4. Praktisch en huiselijk

Haal binnen naar buiten met een overkapping. Zo is het altijd mogelijk droog van een houten tuintafel te genieten en daardoor ook de aankleding wat huiselijker te maken. Deze houten tuintafel is dan ook gecombineerd met leren stoelen in verschillende kleuren voor een warm en gezellig effect. De X-poot geeft de tuintafel nog een hippe touch waardoor het totaalplaatje compleet is.

Houten tuintafel Mintar

5. Landelijk en Warm

Een boomstam tuintafel is een eyecatcher. Dat laat ook deze fijne hoek zien. De landelijke sfeer van de tuin en woning wordt versterkt door het robuuste hout. Het unieke nervenpatroon van de houten tuintafel creëert ook direct warmte. De tafel is extra lang wat het een heerlijke plek maakt waar je heerlijk kunt natafelen met ruimte voor minimaal 8 personen.

Landelijke tuinkamer van Mintar

We kunnen ons voorstellen dat je helemaal enthousiast wordt en niet kunt wachten om je tuin te voorzien van een houten tuintafel. Wil jij een unieke eyecatcher? Bekijk het assortiment van Mintar hier.