Word jij enthousiast van natuurlijke materialen, veel textuur en een mix van items uit verschillende landen in je woonkamer? Grote kans dat het bohemian interieur perfect bij jou past!

Een boomstamtafel is een duurzame trend die al jaren lang mee gaat en de komende tijd zeker nog niet weg te denken is. Dat een boomstamtafel door het natuurlijk materiaal een perfecte toevoeging is voor elk interieur is bekend. Maar wist je dat een boomstamtafel dus ook hartstikke gaaf staat in jouw Bohemian interieur?

Klaas Hogeweg (beter bekend als Dutchguy84 op Instagram) plaatste onze boomstammeubels op de door hem ingerichte inspiratiestand op TuinIdee editie 2020. Wij zijn helemaal weg van zijn urban bohemian stijl!

Jouw bohemian zithoek

Key voor de perfecte bohemian zithoek zijn: kussens! Het liefst in zo veel mogelijk verschillende texturen en kleuren. Klaas koos voor een combinatie van kussens in lichte tinten van verschillende materialen met een contrasterend zwart kussen wat het interieur een speels effect geeft. Het boomstamtafeltje versterkt de natuurlijke look. Combineer dit alles met een rond kleed met rietlook en je bohemian woonkamer/zithoek is compleet!

Bohemian Eethoek

Een boomstamtafel an sich creƫert een warme sfeer. Speel met de combinatie van rieten/gevlochten stoelen, afgewisseld met bijvoorbeeld een boomstambankje of krukjes. Juist door deze afwisseling wordt je eethoek alles behalve saai! Een stalen onderstel zorgt daarnaast voor wat kleurcontrast maar past wel in het totaalplaatje van de bohemian eethoek. Trommel vervolgens je souvenirtjes van de afgelopen jaren maar op. Deze passen namelijk hartstikke mooi op je schouw of wandplank en geven de final touch aan je eethoek!

Op zoek naar een boomstamtafel voor in jouw bohemian interieur? Bekijk dan onze voorraad!