De inrichting van een ruimte zorgt ervoor dat je er graag verblijft of niet. Dat geldt thuis zo, maar zeker ook voor je kantoor. De combinatie van kleur, het materiaal van de muren, de vloer, de meubels en accessoires zorgen ervoor dat je werkplek fijn is. Gelukkig zien we een ontwikkeling naar steeds hippere en vrolijkere werkplekken. Desondanks komt het nog voor dat kantoren saai, onpersoonlijk en afstandelijk zijn. Onnodig. Met kleine aanpassingen maak je al het verschil. Daarom vertellen we je in deze blog hoe je met een boomstamtafel vergaderen naar een next level tilt.

Maak van je kantoor een ontmoetingsplek

Laten we allereerst afstappen van het woord ‘kantoor’. Het beperkt onze creativiteit namelijk. Gauw denken we aan Debiteuren Crediteuren van Jiskefet. Zie jij juffrouw Jannie al binnenkomen met koffiekopjes: “Goeiesmorgens heren”!? Verder denken we aan nietmachines, (kapotte) printers, suf tapijt en brave kantoorstoelen en -tafels… Dus wat nou als we het woord ‘kantoor’ vervangen voor ‘ontmoetingsplek’? Wat komt er bij jou op? Wij zien in ieder geval gelijk andere mogelijkheden. Denk maar aan kleurrijke planten, comfortabele loungestoelen, een glijbaan, kunst aan de muur en een koffiebar.

Boomstamtafel op kantoor

Oké, voordat je zin krijgt in een ‘hipster vegan havermout chai latte’, laten we klein beginnen. Namelijk, bij de vergadertafel. Wat nou als je niet gaat voor een ‘traditionele’ vergadertafel, maar voor een boomstamtafel? Het maakt de sfeer van je vergadering of overleg direct anders. Gasten of klanten komen binnen en worden verrast door deze unieke blikvanger. En overleggen met medewerkers voelt direct een stuk prettiger aan. Let maar op: voor je het weet is de vergaderruimte de favoriete plek waar iedereen elkaar ont-moet.

Welke stijl past bij jou(w bedrijf)

Als je de perfecte vergadertafel wilt vinden, is het goed om na te denken welke stijl bij jou en je bedrijf past. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat iedereen zich gelijkwaardig aan tafel voelt, dan kun je kiezen voor rondere modellen. Of ga je toch liever voor een rechttoe rechtaan model? En mag het tafelblad extra grillig zijn met een goed zichtbaar nervenpatroon? Daarnaast is er nog verschil in de kleurdiepte. Goed om in ieder geval te weten dat ieder blad uniek is.

Allerlei soorten en maten

Je leest het al. Er zijn allerlei soorten en maten. Voor welk blad jij ook kiest: je vindt hoe dan ook de perfecte match voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Mogelijk heb je in je bedrijf vergaderingen waarbij veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Geen probleem. Er zijn namelijk boomstamtafels van 6 meter lang. Zo is ook in deze bijzondere tijd voldoende afstand tussen collega’s gegarandeerd om te vergaderen. Laat je overigens wel adviseren over het juiste onderstel.

Duurzaam materiaal

Met een boomstamtafel, kies je voor een duurzaam materiaal: hout. Hier heb je voor lange tijd met je bedrijf en collega’s plezier van. We adviseren je wel om je boomstamtafel te laten behandelen. Hierdoor is de tafel extra beschermd tegen vocht, vuil en kringen van koffiekopjes. Een ding is zeker: vergaderen wordt nooit meer hetzelfde.

Meer weten?

We hopen je verbeelding te hebben kunnen prikkelen om jouw kantoorinrichting naar een next level te tillen. Wil jij je verdiepen in de mogelijkheden van boomstamvergadertafels? Bekijk hier de voorraad van Mintar met ruim 800 unieke boomstambladen.